Serveis

CONSULTORIA

El nostre objectiu es oferir solucions als nostres clients en el ambit de les noves tecnologies, per millorar els procesos de la seva activitat.

MANTENIMENT I SUPORT

Ens encarreguem dels seus sistemes pro-activament, amb els nostres manteniments, o re-activament si li surgeix cap problema.

SEGURETAT INFORMATICA

Prevenció de virus, SPAM, accés a les seves xarxes i connexió segura entre seus (VPN).

INFRAESTRUCTURES

Proveïm de sistemes hardware (PC, servidor, mòbil, tableta, tallafocs, …) i software (programes) segons les seves necessitats.

OUTSURCING

Us oferim un servei externalitzat, per cobrir les vostres necesitats amb una planificació i temps adequat.

WWW

Us oferim els serveis de Gestió de Dominis, Hostings, Housings, Serveis al nubol, Servidors al nubol, etc.

Com treballem

Treball en grup i cooperatiu destinat a obtenir els objectius dels nostres clients.Per assolir qualitat, eficiència i eficacia, els nostres anys d’experiència ens ha ensenyat a seguir un procediment d’excelència. Les nostres pases bàsiques en projectes són:

 1. Avaluació
 2. Recomanacions
 3. Implementació
 4. Seguiment
 5. Gestió

LLlegir més

Consultoria

El nostre objectiu és oferir solucions als nostres clients en el ambit de les noves tecnologies, per millorar els procesos de la seva activitat. Els nostres consultors són professionals sènior en diferents àmbits del món de la gestió empresarial i de les tecnologies de la informació. Qualifiquen els requeriments dels usuaris i posen la seva experiència a disposició dels projectes dels nostres clients, exercint les següents funcions:

 • Presa de requeriments
 • Anàlisi funcional
 • Disseny tècnic
 • Parametrització i adaptació del sistema als processos de l’empresa
 • Desenvolupaments específics
 • Integració amb altres aplicacions
 • Traspàs de dades històriques
 • Posada en marxa i transferència de competències

El grau de compromís dels nostres consultors és molt elevat. Comparteixen experiències multisectorials, amb vista que els dissenys i models que suporten les nostres solucions tinguin la major projecció possible en el model de negoci dels nostres clients.

LLlegir més