Qui som

Missió

Optimitzar la gestió i els processos TIC dels nostres clients, amb solucions i serveis que aportin millores i beneficis.

Compromís

Formarem part de la seva empresa, ens convertirem en un associat estratègic per assolir els seus objectius.

Treball

Treball en equip i màxima disponibilitat, sempre orientat al servei. Serveis per garantir la màxima continuitat de l’activitat en qualsevol situació.

Ética

Respecte i comportament social. Educació i etica profesional. Responsabilitat social, codi de conducte, confidencialitat i profesionalitat.

La Nostra Historia

Més de 20 anys evolucionant amb els nostres clients cercant la solució mes eficient per les seves necessitats.

Treballant en el sector de les TIC des dels anys 90, en les seves diferents variants i evolucions. Desde el montatge d’infrastructures, desenvolupament d’aplicacions a mida, implantació de solucions de mercat, manteniment de sistemes i instal·lacions. Treballant també el tema de comunicacions, internet i seguretat. Una llarga experiencia avala la nostra feina.

Que Fem

1. Analitzem les necessitats de la vostra organitzacio, per coneixer la situació, les necessitats actuals i futures, a partir dels vostres requeriments i la nostra experiencia.

2. Cercqem la sol·lució mes adient a les vostres neccessitas, no tans sols tecnicament sino ecomomicament, acompanyanvos en el proces d’implantació de la solució sel·leccionada.

3. Seguim amb vosaltres l’evolució de la vostra organització per tal de detectar els canvis en les necessitas i planificar les accions a mig plaç per continuar tenint la solució més eficaç per a les vostres necessitats.

El nostre coneixement

  • INFRASTRUCTURES
  • SEGURETAT
  • CONTINUITAT
  • VIRTUALIZACIÓ DE SERVIDORS
  • CONSULTORIA

Més